The Red Box
Fransk-kinesisk fusionskøkken med et hav af nye smagsindtryk.
The Red Box
Indre By
Fransk-kinesisk fusionskøkken med et hav af nye smagsindtryk.
Med god beliggenhed på St. Kongensgade i det centrale København finder man den fransk-kinesiske restaurant The Red Box. Bag restauranten står ejeren Allan Huynh og chefkokken Zhe Zhao, som begge gør en ære i at skabe sunde og smagfulde retter til en fornuftig pris. Når du ankommer som gæst træder du bogstavelig talt ind i en rød boks, og her bliver du mødt af en venlig og imødekommende betjening. Køkkenstilen fusionerer mellem de franske og de kinesiske madtraditioner, og resultatet bliver mangfoldige smagsindtryk, som pirrer smagsløgene og appetitten. Retterne bliver serveret i minimalistiske og afslappede rammer. Både Politikens anmelder Helle Brønnum og Berlingskes Svend Rasmussen, begejstres begge over The Red Box og finder restauranten absolut anbefalelsesværdig. Førstnævnte kvitterer med 4 flotte stjerner.