Aamanns 1921
Michelin anbefalet ny-nordisk og moderne mad i storslåede designrammer.
Aamanns 1921
Indre By
Michelin anbefalet ny-nordisk og moderne mad i storslåede designrammer.
Derfor skal du spise her:
- Michelin anbefalet 2024
- 5 stjerner i Berlingske: “Den bedste krebinet, jeg har smagt”
- Designet af Anders Busk Faarborg fra All That Matters Design
- Ejer og kok, Adam Aamann, er hædret for at fremme den dansk-traditionelle madkultur
- Det Økologiske Spisemærke i sølv
Dansk Michelin anbefalet gourmet
Kok, Adam Aamann er manden, der har sat det klassiske, danske stykke smørrebrød på verdenskortet.
Han og hans restaurant, Aamanns 1921, er hædret både internationalt og nationalt bl.a. i Berlingske, Politiken og af Det Danske Gastronomiske Akademi for at fremme den dansk-traditionelle madkultur. Ikke mindst har Aamann fået Michelin Guidens anbefaling gennem en årrække.
Smag Aamanns udsøgte menukort, der har fokus på moderne, dansk gourmet og masser af grønt. Med det Økologiske Spisemærke i sølv er menuens råvarer 60-90% økologiske. Maden laves fra bunden af godt kokkehåndværk med genkendelige, kvalitetsprodukter i sæson.
Eftertragtet perle med 5 stjerner
Aamanns er et sikkert hit, hvad end man ønsker klassisk smørrebrød eller moderne gastro-anretninger. Berlingske madanmelder siger: “Den bedste krebinet, jeg har smagt” og giver 5 stjerner. På TripAdvisor er Aamanns Travellers' Choice 2022. Her anmeldes bl.a.:
"Vores smørrebrød var både en fryd for øjet og meget velsmagende - tydeligvis hjemmelavet fra bunden af gode råvarer!"
"100% Value for pengene. Super betjening"
"Flot restaurant, som er indrettet med stil!"
Anerkendt studio bag beundringsværdige rammer
Mellem høje og farverige bindingsværkshuse strækker Aamanns' sorte glasfacader sig over husnumrene 19-21.
Indenfor er rammerne lyse og indbydende. Du tages godt imod af personalet, går hen over klinkegulve og sidder i prægtige, æstetiske rammer inspireret af et moderne kirkerum.
Det ekstraordinære design har Anders Busk Faarborg fra det anerkendte design studio, All That Matters Design, stået bag. Han har skabt et storslået restaurantunivers med godt snedkerhåndværk, Nordens rene, elegante linjer og en lys farvepalette, der er madoplevelsen værdig.
Her sidder du under stensøjler, kirkelige stenhvælvinger og store specialfremstillede messing lysekroner. Bænkene er magelige, har kirkestolper og betrukket med lyst kernelæder.
Fra spiseafdelingen er der kig til den flotte bar, der er fyldt med metervis af sylteglas, flasker med hjemmeinfuseret spiritus, snaps og andre lækkerier som f.eks. økologiske vine og øl fra Herslev, Mikkeller og ToØl.