Alexander's Bistro
Smag Michelin erfaren køkkenschefs dansk/franske bistroretter i spændende, moderne byggeri.
Alexander's Bistro
Vesterbro
Smag Michelin erfaren køkkenschefs dansk/franske bistroretter i spændende, moderne byggeri.
Derfor skal du spise her:
- Klassisk dansk/fransk inspireret bistromad
- Køkkenchef med Michelin erfaring fra København og Paris
- Lokale råvarer, økologisk oksekød og friskfanget fisk
- Øl fra Carlsberg og 400 flasker vin
Hverdagsretter med wauw-faktor
Alexander's Bistro serverer skønne bistro retter med dansk/fransk dna.
Fokus er lokale råvarer, økologi og bæredygtighed. Oksekødet kommer bl.a. fra Ørsholt Gods, fisk leveres frisk hver formiddag og øl-sortimentet kommer fra baghaven i Carlsberg.
Køkkenchef, Frederik Buch Fransson, har Michelin erfaring fra både København og Paris. Hans hverdagsretter ser fantastiske ud og smager himmelsk. Forkæl dine sanser og spis f.eks. ceviche af hamachi, hjemmelavet pasta eller mørt kød med sauce gastrique og en gang chokolade symfoni til dessert.
Oplev og smag
Mig&Kbh har hurtigt været ude og spotte Alexander's Bistro i Carlsberg Byen, som det nye go-to spisested. Gæster anmelder bl.a. på Google:
"Maden er fantastisk - især deres ribeye"
"Super lækker mad og hyggeligt sted"
"Nærværende kok som gerne tager en snak om mad og priser, som er mere end fair til madens høje niveau"
Rummeligt Carlsberg nybyggeri
Byggeriet Alexanders rummer hele 677 kvm med flere spændende rum, der inviterer til uformelle hyggestunder med venner og familie. Her kan du gå på opdagelse og tage et spil shuffelboard eller brætspil, tage plads i pejsestuen eller nyder lækkerier fra Peter Beier iscafé eller barens store udvalg af cocktails.
Alexander's Bistro er husets uformelle spisestue. Med god akustik og blød musik fra anlægget, omhyggelig servicering og moderne bistrorammer, er der dømt et par timers afslappende hygge.