Beyla
Vegansk eatery & søsterrestaurant til Michelin guidens grønne stjerner ARK & Bistro Lupa.
Beyla
Vesterbro
Vegansk eatery & søsterrestaurant til Michelin guidens grønne stjerner ARK & Bistro Lupa.
Derfor skal du spise her:
- The ARK Collection: Restaurantkoncept med grønne Michelin stjerner
- Plantebaseret menu af Michelin kok
- Tidligere kåret som AOKs ‘Byens Bedste Veganske’
- Moderne rammer i Carlsberg Byen
Plantebaseret koncept med grønne stjerner
Beyla Bar & Eaterys to søsterrestauranter Bistro Lupa og Restaurant ARK er begge tildelt Michelin guidens grønne stjerne. En stjerne der kun gives til de restauranter som i en særlig grad favner bæredygtighed. Kun 9 grønne stjerner er givet til veganske køkkener i verden - og 2 af dem findes i København.
Succesmanden bag, Jason Renwick, giver byens madscene en lækker overhaling med det plantebaserede madunivers under restaurantkonceptet, The Ark Collection.
Byens Bedste Veganske
Tag en kødfri mad-dag og prøv et spirende, vegansk køkken med smukke anretninger og overraskende lækre smage. Restauranten er tidligere kendt under navnet Souls, men har markeret deres vækst og kvalitetsbevidste køkkenudvikling med et nyt og mytologisk navn, Beyla.
Beyla refererer til gudinden for bier og frugtbarhed, der har stærk forbindelse til jorden. Beyla byder på ærlig, grøn mad med lokale råvarer fra bl.a ejerens egen produktion: Funga Farm.
Smag Michelin kokken, Brett Lavenders plantebaserede kvalitetskøkken med selvplukkede urter, fermenterede grøntsager, bønner og frugt.
Beyla er tidligere kåret som ‘Byens Bedste Veganske’ af AOK , og placerer sig i top tre over bedste restauranter i København.
Moderne eatery med gode anmeldelser
Carlsberg Byens moderne byggeri sætter rammerne for Beyla Bar & Eatery. Nyd godt af udsigten, informativ servicering og besøg den blomstrende bydel. Bl.a. er der anmeldt på TripAdvisor:
“Et rigtig fint udvalg af mange små retter der alle smager fantastisk”
“Cocktails med et twist, naturvin i overflod og generelt bare en virkelig positiv overraskelse.”