Bistro RK
2 tidl. Michelin-kokke har skabt en fransk bistro efter deres hjerter og scorer 5 stjerner i Berlingske
Bistro RK
Nørrebro
2 tidl. Michelin-kokke har skabt en fransk bistro efter deres hjerter og scorer 5 stjerner i Berlingske
Derfor skal du spise her:
- 5 stjerner i Berlingske
- Ejere med Michelin-erfaring fra bl.a. Noma, Søllerød Kro og Kong Hans
- Belliggende i tidligere bank designet af Arne Jacobsen
- Fransk gastronomi i særklasse
Michelin-erfaring og uovertruffen service
Bag Bistro RK står Morten Krogholm og Magnus Rosendahl, der begge har Michelin-erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter.
Morten har arbejdet på anerkendte restauranter som Noma, Søllerød Kro og Kong Hans.
Magnus, har ligeledes arbejdet på Michelin-stjernerestauranter og er en prisvindende kok med adskillige konkurrencetitler - herunder guld ved DM for kokkeelever. Sammen stræber de efter at hæve barren for dansk gastronomi ved at tilbyde bistromad på højeste niveau.
For at fuldende oplevelsen, sørger Restaurantchef Mia Larsen for en uovertruffen serviceoplevelse, med sit store kendskab til vin og evne til at matche den perfekte vin til maden.
Anmelderrost gastronomi
Dedikationen Bistro RK bringer til deres madlavning, mærkes tydeligt i hver ret og det går ikke ubemærket hen. Berlingske har belønnet Bistro RK med 5 stjerner og anmelder Svend Rasmussen skriver:
"Michelin-anerne er tydelige og niveauet så højt, at Bistro RK både er et meget velkomment tilskud til Nørrebros kulinariske mangfoldighed"
Historiske rammer på Nørrebrogade
Bistro RK er en intim og afslappet bistro på livlige Nørrebrogade. Med en beliggenhed i en tidligere bankbygning designet af den berømte arkitekt Arne Jacobsen, har Bistro RK formået at bevare mange af de fine detaljer fra bygningens historie.
Atmosfæren er både hyggelig og elegant, hvilket skaber de perfekte rammer for den fransk-europæisk gastronomi i særklasse, som stedet er kendt for.