
Bjørn & Delfino
Delevenlig comfortfood inspireret af sydeuropas køkken på Københavns havnekaj
Bjørn & Delfino
Sydhavn
Delevenlig comfortfood inspireret af sydeuropas køkken på Københavns havnekaj
Derfor skal du spise her:
- Sydens delevenlige madtraditioner sammensat af Sebastian Randrup
- Søsterrestaurant til GORMs populære pizzarestauranter
- Stemningsfuld perle med kig til vand
Sydens delevenlige retter
I spidsen for Bjørn & Delfino står Sebastian Randrup – kogebogsforfatter og tidligere TV2-kok. Sebastian brænder for velsmagende comfort food, som gør Bjørn & Delfino til det perfekte mødested for familier og venner, der gerne vil dele nytænkende, velkomponerede og velsmagende deleretter i de hyggeligste omgivelser .
Her er menuerne nemlig skræddersyet til at kunne deles ved bordet, inspireret af de sydeuropæiske spisetraditioner.
Indendørs hygge og vandkantsidyl
Navnet, Bjørn & Delfino, afspejler både nord og syd i køkkenstilen, men også stemningen i omgivelserne.
Om vinteren, når byen indhylles af kulde, kan du gå i ly som “bjørnen” indenfor i restaurantens hyggelige rammer med dæmpet belysning, levende lys og en farvepalet i varme nuancer, mens restauranten om sommeren forvandles til en ”legesyg delfin”. Dørene åbnes op for frisk vind og sol på den overdækkede terrasse med udsigt til Sydhavnens vandkaj.
En detalje som Bjørn & Delfino altid får ros for, er den imponerende akustik som tillader stemningen af en fyldt restaurant imens man føler privatheden ved eget bord.
Middelhavssmage og kvalitetsråvarer
Som en behagelig rejse gennem sydeuropa, har Sebastian Randrup brugt sæsonens bedste råvarer til at sammensætte de to menuer ‘Bjørn’ og ‘Delfino’.
Restauranten er også kendt for et bredt udvalg af biodynamiske og økologiske vin fra store som små autentiske vinhuse. Særligt fra Italien men også fra resten af verden. Dertil signaturcocktails, som også er sæsonbestemte.