Bottega Estadio 1912
4 stjerner i Berlingske: “Hotteste gastronomiske hangout” med smage fra nord, syd og vest.
Bottega Estadio 1912
Østerbro
4 stjerner i Berlingske: “Hotteste gastronomiske hangout” med smage fra nord, syd og vest.
Derfor skal du spise her:
- 4 stjerner i Berlingske: “Hotteste gastronomiske hangout”
- Argentinske kokke forener nord, syd og vest i smag
- Grønne gårdprodukter og bæredygtigt fiskeri
- Rustik elegance, hyggelig atmosfære, Østerbro Stadion i baghaven
Et hold af ekspertise
Bag Bottega Estadio 1912 står en skare af eksperter. Ejerne har bred erfaring fra ophold verden over, og har skabt restauranter, der er indbydende og eksklusive på både smagspalet, vinkort, service og atmosfære.
I spidsen for de kulinariske oplevelser står et par unge, argentinske kokke, som bringer erfaring fra både Buenos Aires, Frankrig og Italien til Estadio.
Latinamerika møder Norden i smag
Deres menu tager afsæt i middelhavskøkkenet, omfavner smage fra Latinamerika og forener de varme, krydrede noter med det kolde nordiske klimas raffinerede smage og danske råvarer.
Lokale urter og grøntsager fra Søtoftegaard og Birkemosegaard vægtes højt foruden friskfanget fisk og skaldyr fra Fiskerikajen.
Menukortet frister med alt fra latinamerikanske empanadas og tostadas til velstegte retter fra grillen, ceviche og skaldyrsretter.
4 stjerner og Østerbro Stadion i baghaven
Der er udsigt til Østerbro Stadion, brostensbelagte hyggekroge udenfor og indenfor er stilen rustik, men varm, indbydende og har gode fund, der bringer syden og uformel hygge til Østerbro.
Søren Frank fra Berlingske har tidligere udtalt: "Sommerens hotteste gastronomiske hangout", og har givet Estadio 4 stjerner.