Brasserie Sài Gòn
4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.
Brasserie Sài Gòn
Vesterbro
4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.
Derfor skal du spise her:
- Anmelderrost vietnameser: 4 stjerner i Berlingske
- Kåret til månedens restaurant, Euroman
- Lê Lê familien er tilbage på gastroscenen
- Unik fransk-vietnamesisk smagskobling
Gastronomisk kolonisering til 4 stjerner
Smag Sài Gòns unikke gastro-kobling mellem Vietnam og Frankrig. En frisk og velkrydret smagsoplevelse, som både Berlingske og Politiken har beæret med 4 stjerner og røde hjerter.
Euroman kårer Sài Gòn som månedens restaurant og skriver: “På denne restaurant mødes det franske og vietnamesiske køkken i smuk forening.”
Menuen er et unikum af saft og kraft. Er fyldt med franske finesser, aromatiske simre retter med nuancer af mild, aromatisk karry og særkendte vietnamesiske smagsgivere som citrongræs, fiskesauce, ingefær, hvidløg og koriander foruden et væld af friskplukkede urter.
Spis f.eks. østers med garniture, ceviche med sticky rice, steak frites, dybstegte og saftige frølår, forårsruller eller national risnudel-suppen pho med garnies og et baguette on the side.
Unikum af et brasserie
"Lê-familien er tilbage med bravur" - sådan skriver Svend Rasmussen fra Berlingske.
Ved Vesterbro Torv åbner brasseriet dørene til en familiær restaurantoplevelse. Indretningen er klassisk, stilig med hvide duge på bordene og fransk inspireret interiør med decor fra både Asien og Frankrig.
Sài Gòn sørger for en sublim charme på gulvet med kyndig betjening. Gæsteanmeldelser fra Google nævner bl.a.:
“Service var fænomenal, og vi var meget imponerede over deres fortolkning af det vietnamesiske køkken, som var moderne men også autentisk.”
“Opmærksom og venlig betjening.”
Kendt Lê-familie ved roret
Navnet Lê vil for nogen ringe en klokke. Familien bag, stod i en årrække bag det vietnamesiske Lê Lê-køkken, som var byens første vietnamesiske restaurant.
Brasseriet er ejet af Dung Lê Hoang og har kogebogsforfatter og kendiskok søster Anh med sig i køkkenet. Deres fransk-vietnamesiske rødder er en gave til det danske publikum, der vil gøre sig bekendt med det asiatiske køkken, der kun har et let spicy islæt over sig.