11.3023.45
Abigail Norrlyst i Tårnet Aamanns 1921 NU & DA Nærvær Tiger Lily NENI Lago Restaurant Grønnegade Koefoed SILO Sazio Mølr Spisebar i SILO Sukaiba Dhaba Hummer Rebel Bistro Summér Lorraine Theo Væksthuset Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Pier 3 Vinøs Zeleste Pulpo Aamanns Replik Beviamo ÈLAN Aamanns Genbo No Deux Sole Factory Huks Fluks NOHO Nyhavns Færgekro Nyhavn 14 Bjørn & Delfino Garden Italgastro LUN Issei Salon 39 El Goldie Bryggerens Spisekammer Brasserie Sài Gòn Cap Horn ONE TEN Fromberg Il Rosmarino Angelini Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Terra Mia Trattoria Sud Restaurant Tight Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson BrewPub Bistro Cocorico UMA Limone Piazza The Vietnamese Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Lupa Texture Almanak i Operaen Lumskebugten Discoteca Eatery Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 Le Week-End Bruce Oasis Vinbar Picniq Kjærbøllings Hus Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Vesterhus Caronte Krebsegaarden Magstræde 16 GORMs Ørestad Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Temporada Le Lac Ansvar Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup John&Woo Nordhavn Hatoba Islands Brygge Pizzeria MaMeMi Havfruen Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio Helenekilde Badehotel BUKA Det Simrer
Testing
7

Vesterbro

4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.

Tider i dag

23.45
Testing

Brasserie Sài Gòn

4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.

Brasserie Sài Gòn

Vesterbro

4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.

Derfor skal du spise her:

  • Anmelderrost vietnameser: 4 stjerner i Berlingske
  • Kåret til månedens restaurant, Euroman
  • Lê Lê familien er tilbage på gastroscenen
  • Unik fransk-vietnamesisk smagskobling

 

Gastronomisk kolonisering til 4 stjerner

Smag Sài Gòns unikke gastro-kobling mellem Vietnam og Frankrig. En frisk og velkrydret smagsoplevelse, som både Berlingske og Politiken har beæret med 4 stjerner og røde hjerter.

Euroman kårer Sài Gòn som månedens restaurant og skriver: “På denne restaurant mødes det franske og vietnamesiske køkken i smuk forening.”

Menuen er et unikum af saft og kraft. Er fyldt med franske finesser, aromatiske simre retter med nuancer af mild, aromatisk karry og særkendte vietnamesiske smagsgivere som citrongræs, fiskesauce, ingefær, hvidløg og koriander foruden et væld af friskplukkede urter.

Spis f.eks. østers med garniture, ceviche med sticky rice, steak frites, dybstegte og saftige frølår, forårsruller eller national risnudel-suppen pho med garnies og et baguette on the side.

 

Unikum af et brasserie

"Lê-familien er tilbage med bravur" - sådan skriver Svend Rasmussen fra Berlingske.

Ved Vesterbro Torv åbner brasseriet dørene til en familiær restaurantoplevelse. Indretningen er klassisk, stilig med hvide duge på bordene og fransk inspireret interiør med decor fra både Asien og Frankrig. 

Sài Gòn sørger for en sublim charme på gulvet med kyndig betjening. Gæsteanmeldelser fra Google nævner bl.a.:

“Service var fænomenal, og vi var meget imponerede over deres fortolkning af det vietnamesiske køkken, som var moderne men også autentisk.”

“Opmærksom og venlig betjening.”

 

Kendt Lê-familie ved roret

Navnet Lê vil for nogen ringe en klokke. Familien bag, stod i en årrække bag det vietnamesiske Lê Lê-køkken, som var byens første vietnamesiske restaurant.

Brasseriet er ejet af Dung Lê Hoang og har kogebogsforfatter og kendiskok søster Anh med sig i køkkenet. Deres fransk-vietnamesiske rødder er en gave til det danske publikum, der vil gøre sig bekendt med det asiatiske køkken, der kun har et let spicy islæt over sig.