11.3023.45
Lago Norrlyst i Tårnet Sukaiba Hummer Bistro Summér Theo Væksthuset Kjærbøllings Hus Norrlyst Odette Gabrielle Flavour Bastards Pier 3 Zeleste Restaurant Grønnegade Pulpo Vesterhus Den lille restaurant Aamanns Genbo Sole Factory Huks Fluks Nyhavns Færgekro GORMs Ørestad Italgastro Temporada Sazio Fromberg Cap Horn Il Rosmarino Angelini Panza Alexander's Bistro Darling Bistro & Bar Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson Hot Pot Republic UMA Limone Piazza La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Taco Bello Kinome Ferment Bistro Mig og Annie RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar The Midwestern Diner Nærvær Restaurant von Edel Bistro Lupa Texture SULT Bruce Le Week-End SILO Bistro RK Almanak i Operaen Koefoed Plates Christianshavn Mølr Spisebar i SILO Beyla Oasis Vinbar Picniq Lumskebugten Gemini Restaurant 1971 Rebel Bottega Estadio 1912 Copenhagen Pier Table Vinøs Brasserie Martha SEANERY H15 Fragthallen Caronte Beviamo Østeria Rosé Rosé No Deux NOHO GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac LUN Ansvar Ansvar Lounges OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Issei Salon 39 Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Brasserie Sài Gòn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte John&Woo Nordhavn Hooked Kødbyen Zahida Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Restaurant Tight La Pausa Havfruen Dej Kødbyen BrewPub Bistro Cocorico Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo Restaurant Nyboder Le Basilic Duero BUKA Dej Magasin Deligreco Sàigòner Bistro El Cava Det Simrer
Testing
16

Indre By

Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet

Tider i dag

23.45
Testing

Cap Horn

Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet

Cap Horn

Indre By

Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet

Derfor skal du spise her:

  • Lokale råvarer
  • Skandinavisk menukort
  • Atmosfæriske rammer - sømandskunst og kig til vand

 

Farverig og hjemlig atmosfære

I de idylliske omgivelser i Nyhavn, København, finder du Cap Horn – en moderne bistro med et højt gastronomisk niveau, der giver nyt liv til danskernes yndlingsretter og traditioner. 

Der er ild i pejsen, atmosfæren er varm og afslappet, og interiøret er en blanding er fransk bistro, finurlige detaljer og maritime dekorationer som f.eks. modelskibe, kunstværker, fotografier og gamle plakater. Dertil er der knald på farvepaletten, der står skarpt til borddækningen med hvide duge.

 

Alt fra bunden

På den sæsonprægede menu finder du velkendte danske retter fra flere generationer, genskabt i nye fortolkninger med fokus på forbedring fremfor erstatning. Cap Horn er dansk, men ikke gammeldags. Der stræbes efter at genskabe, udfordre og værdsætte de smage, der vækker minder om barndom, familietid og samvær med venner.

Restauranten lægger stor vægt på at fremstille alt fra bunden. Derfor bruger de kun lokale råvarer, bager deres eget surdejsbrød og laver både cremefraiche og kærnemælk selv.

 

Omhyggeligt værdisæt værdsættes

Udover Cap Horns personlige betjening, er den bæredygtige tankegang blevet et varemærke for restauranten. Det roses af gæsterne, bl.a. på Facebook og TripAdvisor:

"Vi har spist frokost der flere gange og maden er veltilberedt"

"Amazing food and outstanding service”

“Super god betjening”

"Fremragende køkken med en meget fin beliggenhed"

Et besøg på Cap Horn er derfor ideelt for alle, der elsker både det nye og det nostalgiske. Uanset om du er generationsgæst, forretningsgæst eller madelsker – om du er københavner eller turist – så er Cap Horn stedet for dig, der ønsker at opleve det bedste, dansk madkultur har at byde på.