11.3023.45
Texture Bruce Sukaiba Oasis Vinbar The Caribbean Housewife Picniq Gabrielle Pier 3 Copenhagen Pier Table Vinøs Pulpo Brasserie Martha Vesterhus Den lille restaurant Beviamo NOHO Bjørn & Delfino Italgastro Sazio Ansvar OTTETTO Issei Salon 39 Fromberg Brasserie Sài Gòn Il Rosmarino ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Temporada Yankii Sushi Pintxos Bistro Cocorico Famosi e Golosi UMA San Giorgio Limone Piazza Restaurant Fabio Le Pavé Le Basilic Taco Bello Duero Nöah Kinome Ferment Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Aamanns Replik Ponte Vecchio The Midwestern Diner Lago Norrlyst i Tårnet Bistro Lupa Le Week-End SILO Bistro RK Almanak i Operaen Koefoed Plates Christianshavn Mølr Spisebar i SILO Beyla Hummer Bistro Summér Lumskebugten Theo Væksthuset Kjærbøllings Hus Norrlyst Odette Gemini Flavour Bastards Restaurant 1971 Rebel Bottega Estadio 1912 Zeleste Restaurant Grønnegade Patagonia Grill SEANERY H15 Fragthallen Caronte Østeria Rosé Rosé No Deux Sole Factory Huks Fluks Nyhavns Færgekro GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Cap Horn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight La Pausa PULS Havfruen El Meson Dej Kødbyen BrewPub Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Nyboder Wining & Dining BUKA Dej Magasin Deligreco El Cava Det Simrer
Testing
16

Indre By

Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet

Tider i dag

23.45
Testing

Cap Horn

Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet

Cap Horn

Indre By

Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet

Derfor skal du spise her:

  • Lokale råvarer
  • Skandinavisk menukort
  • Atmosfæriske rammer - sømandskunst og kig til vand

 

Farverig og hjemlig atmosfære

I de idylliske omgivelser i Nyhavn, København, finder du Cap Horn – en moderne bistro med et højt gastronomisk niveau, der giver nyt liv til danskernes yndlingsretter og traditioner. 

Der er ild i pejsen, atmosfæren er varm og afslappet, og interiøret er en blanding er fransk bistro, finurlige detaljer og maritime dekorationer som f.eks. modelskibe, kunstværker, fotografier og gamle plakater. Dertil er der knald på farvepaletten, der står skarpt til borddækningen med hvide duge.

 

Alt fra bunden

På den sæsonprægede menu finder du velkendte danske retter fra flere generationer, genskabt i nye fortolkninger med fokus på forbedring fremfor erstatning. Cap Horn er dansk, men ikke gammeldags. Der stræbes efter at genskabe, udfordre og værdsætte de smage, der vækker minder om barndom, familietid og samvær med venner.

Restauranten lægger stor vægt på at fremstille alt fra bunden. Derfor bruger de kun lokale råvarer, bager deres eget surdejsbrød og laver både cremefraiche og kærnemælk selv.

 

Omhyggeligt værdisæt værdsættes

Udover Cap Horns personlige betjening, er den bæredygtige tankegang blevet et varemærke for restauranten. Det roses af gæsterne, bl.a. på Facebook og TripAdvisor:

"Vi har spist frokost der flere gange og maden er veltilberedt"

"Amazing food and outstanding service”

“Super god betjening”

"Fremragende køkken med en meget fin beliggenhed"

Et besøg på Cap Horn er derfor ideelt for alle, der elsker både det nye og det nostalgiske. Uanset om du er generationsgæst, forretningsgæst eller madelsker – om du er københavner eller turist – så er Cap Horn stedet for dig, der ønsker at opleve det bedste, dansk madkultur har at byde på.