11.3023.45
Aamanns 1921 Nærvær SILO Plates Christianshavn Mølr Spisebar i SILO Theo Væksthuset Norrlyst Restaurant Grønnegade Odette Gemini Gabrielle Flavour Bastards Pier 3 Copenhagen Pier Table Zeleste Aamanns Genbo Sole Factory Huks Fluks Nyhavns Færgekro GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Issei Fromberg Bryggerens Spisekammer Cap Horn Il Rosmarino Yaffa Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Restaurant Tight PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson BrewPub Hot Pot Republic Limone Piazza Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Ponte Vecchio The Midwestern Diner Della Piazza Nöah Kinome Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Lago Texture Restaurant von Edel Norrlyst i Tårnet Bistro Lupa SULT Le Week-End Almanak i Operaen Koefoed Bistro RK Bruce Sukaiba Beyla Dhaba Oasis Vinbar Hummer Bistro Summér Picniq Lumskebugten Kjærbøllings Hus Restaurant 1971 Rebel Bottega Estadio 1912 Vinøs Pulpo Brasserie Martha SEANERY H15 Fragthallen Vesterhus Caronte Den lille restaurant Beviamo Østeria Rosé Rosé No Deux NOHO Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Italgastro Temporada Le Lac LUN Sazio Ansvar Ansvar Lounges OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Salon 39 Peter Liep's Hus Salon de Annam Brasserie Sài Gòn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn Garden Zahida Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud La Pausa Havfruen Dej Kødbyen Bistro Cocorico Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Restaurant Nyboder Wining & Dining Le Basilic BUKA Dej Magasin Deligreco Ferment Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro RE Cucina El Cava Det Simrer
Testing
16

Indre By

Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet

Tider i dag

23.45
Testing

Cap Horn

Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet

Cap Horn

Indre By

Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet

Derfor skal du spise her:

  • Lokale råvarer
  • Skandinavisk menukort
  • Atmosfæriske rammer - sømandskunst og kig til vand

 

Farverig og hjemlig atmosfære

I de idylliske omgivelser i Nyhavn, København, finder du Cap Horn – en moderne bistro med et højt gastronomisk niveau, der giver nyt liv til danskernes yndlingsretter og traditioner. 

Der er ild i pejsen, atmosfæren er varm og afslappet, og interiøret er en blanding er fransk bistro, finurlige detaljer og maritime dekorationer som f.eks. modelskibe, kunstværker, fotografier og gamle plakater. Dertil er der knald på farvepaletten, der står skarpt til borddækningen med hvide duge.

 

Alt fra bunden

På den sæsonprægede menu finder du velkendte danske retter fra flere generationer, genskabt i nye fortolkninger med fokus på forbedring fremfor erstatning. Cap Horn er dansk, men ikke gammeldags. Der stræbes efter at genskabe, udfordre og værdsætte de smage, der vækker minder om barndom, familietid og samvær med venner.

Restauranten lægger stor vægt på at fremstille alt fra bunden. Derfor bruger de kun lokale råvarer, bager deres eget surdejsbrød og laver både cremefraiche og kærnemælk selv.

 

Omhyggeligt værdisæt værdsættes

Udover Cap Horns personlige betjening, er den bæredygtige tankegang blevet et varemærke for restauranten. Det roses af gæsterne, bl.a. på Facebook og TripAdvisor:

"Vi har spist frokost der flere gange og maden er veltilberedt"

"Amazing food and outstanding service”

“Super god betjening”

"Fremragende køkken med en meget fin beliggenhed"

Et besøg på Cap Horn er derfor ideelt for alle, der elsker både det nye og det nostalgiske. Uanset om du er generationsgæst, forretningsgæst eller madelsker – om du er københavner eller turist – så er Cap Horn stedet for dig, der ønsker at opleve det bedste, dansk madkultur har at byde på.