Cap Horn
Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet
Cap Horn
Indre By
Genskabte danske klassikere lavet fra bunden, med lokale råvarer og hjertet
Derfor skal du spise her:
- Lokale råvarer
- Skandinavisk menukort
- Atmosfæriske rammer - sømandskunst og kig til vand
Farverig og hjemlig atmosfære
I de idylliske omgivelser i Nyhavn, København, finder du Cap Horn – en moderne bistro med et højt gastronomisk niveau, der giver nyt liv til danskernes yndlingsretter og traditioner.
Der er ild i pejsen, atmosfæren er varm og afslappet, og interiøret er en blanding er fransk bistro, finurlige detaljer og maritime dekorationer som f.eks. modelskibe, kunstværker, fotografier og gamle plakater. Dertil er der knald på farvepaletten, der står skarpt til borddækningen med hvide duge.
Alt fra bunden
På den sæsonprægede menu finder du velkendte danske retter fra flere generationer, genskabt i nye fortolkninger med fokus på forbedring fremfor erstatning. Cap Horn er dansk, men ikke gammeldags. Der stræbes efter at genskabe, udfordre og værdsætte de smage, der vækker minder om barndom, familietid og samvær med venner.
Restauranten lægger stor vægt på at fremstille alt fra bunden. Derfor bruger de kun lokale råvarer, bager deres eget surdejsbrød og laver både cremefraiche og kærnemælk selv.
Omhyggeligt værdisæt værdsættes
Udover Cap Horns personlige betjening, er den bæredygtige tankegang blevet et varemærke for restauranten. Det roses af gæsterne, bl.a. på Facebook og TripAdvisor:
"Vi har spist frokost der flere gange og maden er veltilberedt"
"Amazing food and outstanding service”
“Super god betjening”
"Fremragende køkken med en meget fin beliggenhed"
Et besøg på Cap Horn er derfor ideelt for alle, der elsker både det nye og det nostalgiske. Uanset om du er generationsgæst, forretningsgæst eller madelsker – om du er københavner eller turist – så er Cap Horn stedet for dig, der ønsker at opleve det bedste, dansk madkultur har at byde på.