Deligreco
Kok fra Noma og Iluka serverer comfort-middelhavs-food til 4 hjerter og stjerner.
Deligreco
Frederiksberg
Kok fra Noma og Iluka serverer comfort-middelhavs-food til 4 hjerter og stjerner.
Derfor skal du spise her:
- Anmeldt til 4 hjerter i Politiken og 4 stjerner i Berlingske
- Moderne comfort food med middelhavssmag
- Kok fra Noma og top-anmeldt Iluka
- Restaurant og vinbar: Nordeuropas største græske vinkort
Tidl. Noma og Iluka kok serverer comfort food
Martin Steininger har både kokkereret hos Noma og været souschef og højre hånd for køkkenchefen på den roste fiske og skaldyrsrestaurant Iluka i indre by.
Han er nu ny køkkenchef hos Deligreco og anderkendes for sin moderne comfort food. Han sammensmelter enkelhed og elegance til ug, tilført umami.
Steininger sørger for klassiske og enkle smage fra det græske ø-hav og middelhavsdestinationer, som man ofte drømmer om. Nyd 6 eller 8 delevenlige retter. Spis f.eks. saftige mynte-kødboller med dyppelse. Fisk som røget makrel, marinerede sardiner og calamari. Cremet feta eller grillet gedeost med ekstra jomfru olivenolie fra Kalamata og konfiterede hvidløg.
Middelhavsmad til 4 hjerter & stjerner
Er du til græske smagskonstellationer, feta og kødboller, så bør Deligreco stå for menuen til aften.
»Ubetinget den bedste fetaost, der har ramt en tallerken i Danmark« Sådan sagde Politikens madanmelder og kvitterede feta og madoplevelse med 4 hjerter.
Madanmelder, Søren Frank fra Berlingske, har ligeledes givet 4 stjerner og siger: “Sardinerne var de vel nok bedste, jeg til dato har smagt”.
Udover måske landets bedste feta og friske sardiner, kan Deligreco også prale med Nordeuropas største vinkort med græske druer.
Gennemført græsk
Deligreco er en kombineret restaurant og vinbar og har i en årrække serveret skønne græske, middelhavsdelikatesser.
Ejer, Theodores Tsigkas, har rødder i Grækenland. Udover sin forkærlighed for det græske land har han også medbragt det største græske-vinkort til Nordeuropa. Smag druer fra det græske øhav. Syrlige vulkanvine fra Santorini og kraftige rødvine fra fastlandet.