11.3023.45
Lago Norrlyst i Tårnet Sukaiba Hummer Bistro Summér Theo Væksthuset Kjærbøllings Hus Norrlyst Odette Gabrielle Flavour Bastards Pier 3 Zeleste Restaurant Grønnegade Pulpo Vesterhus Den lille restaurant Aamanns Genbo Sole Factory Huks Fluks Nyhavns Færgekro GORMs Magstræde 16 Italgastro Temporada Sazio Fromberg Cap Horn Il Rosmarino Angelini Panza Alexander's Bistro Darling Bistro & Bar Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson Hot Pot Republic UMA Limone Piazza La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Taco Bello Kinome Ferment Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar The Midwestern Diner Nærvær Restaurant von Edel Bistro Lupa Texture SULT Bruce Le Week-End SILO Bistro RK Almanak i Operaen Koefoed Plates Christianshavn Mølr Spisebar i SILO Beyla Oasis Vinbar Picniq Lumskebugten Gemini Restaurant 1971 Rebel Bottega Estadio 1912 Copenhagen Pier Table Vinøs Brasserie Martha SEANERY H15 Fragthallen Caronte Beviamo Østeria Rosé Rosé No Deux NOHO GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac LUN Ansvar Ansvar Lounges OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Issei Salon 39 Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Brasserie Sài Gòn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte John&Woo Nordhavn Hooked Kødbyen Zahida Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Restaurant Tight La Pausa Havfruen Dej Kødbyen BrewPub Bistro Cocorico Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo Restaurant Nyboder Le Basilic Duero BUKA Dej Magasin Deligreco El Cava Det Simrer
Testing
10

Frederiksberg

Kok fra Noma og Iluka serverer comfort-middelhavs-food til 4 hjerter og stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Deligreco

Kok fra Noma og Iluka serverer comfort-middelhavs-food til 4 hjerter og stjerner.

Deligreco

Frederiksberg

Kok fra Noma og Iluka serverer comfort-middelhavs-food til 4 hjerter og stjerner.

Derfor skal du spise her:

  • Anmeldt til 4 hjerter i Politiken og 4 stjerner i Berlingske  
  • Moderne comfort food med middelhavssmag
  • Kok fra Noma og top-anmeldt Iluka
  • Restaurant og vinbar: Nordeuropas største græske vinkort

 

Tidl. Noma og Iluka kok serverer comfort food

Martin Steininger har både kokkereret hos Noma og været souschef og højre hånd for køkkenchefen på den roste fiske og skaldyrsrestaurant Iluka i indre by. 

Han er nu ny køkkenchef hos Deligreco og anderkendes for sin moderne comfort food. Han sammensmelter enkelhed og elegance til ug, tilført umami.

Steininger sørger for klassiske og enkle smage fra det græske ø-hav og middelhavsdestinationer, som man ofte drømmer om. Nyd 6 eller 8 delevenlige retter. Spis f.eks. saftige mynte-kødboller med dyppelse. Fisk som røget makrel, marinerede sardiner og calamari. Cremet feta eller grillet gedeost med ekstra jomfru olivenolie fra Kalamata og konfiterede hvidløg.

 

Middelhavsmad til 4 hjerter & stjerner

Er du til græske smagskonstellationer, feta og kødboller, så bør Deligreco stå for menuen til aften.

»Ubetinget den bedste fetaost, der har ramt en tallerken i Danmark« Sådan sagde Politikens madanmelder og kvitterede feta og madoplevelse med 4 hjerter.

Madanmelder, Søren Frank fra Berlingske, har ligeledes givet 4 stjerner og siger: “Sardinerne var de vel nok bedste, jeg til dato har smagt”.

Udover måske landets bedste feta og friske sardiner, kan Deligreco også prale med Nordeuropas største vinkort med græske druer. 

 

Gennemført græsk

Deligreco er en kombineret restaurant og vinbar og har i en årrække serveret skønne græske, middelhavsdelikatesser.

Ejer, Theodores Tsigkas, har rødder i Grækenland. Udover sin forkærlighed for det græske land har han også medbragt det største græske-vinkort til Nordeuropa. Smag druer fra det græske øhav. Syrlige vulkanvine fra Santorini og kraftige rødvine fra fastlandet.