11.3023.45
Abigail Texture Norrlyst i Tårnet Aamanns 1921 Lumskebugten NU & DA Nærvær Discoteca Eatery Tiger Lily NENI Café Duse Lago Restaurant Grønnegade Koefoed SILO Le Week-End Sazio Mølr Spisebar i SILO Bruce Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Bistro Summér Lorraine Picniq Theo Væksthuset Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Pier 3 Vinøs Zeleste Pulpo Aamanns Replik Vesterhus Caronte Beviamo ÈLAN Aamanns Genbo Sole Factory Huks Fluks NOHO Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Garden Italgastro Temporada Le Lac Ansvar Issei Salon 39 Brasserie Sài Gòn Cap Horn ONE TEN Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Terra Mia Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson BrewPub Bistro Cocorico UMA San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Lupa Almanak i Operaen Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 Rebel Kjærbøllings Hus Flavour Bastards Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen No Deux Krebsegaarden Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn Panza John&Woo Nordhavn Hatoba Islands Brygge Havfruen Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Helenekilde Badehotel BUKA Sàigòner Bistro Det Simrer Deligreco
Testing
14

København

Eksklusiv smagsrejse med nordiske råvarer og global inspiration

Tider i dag

23.45
Testing

Deligreco

Kok fra Noma og Iluka serverer comfort-middelhavs-food til 4 hjerter og stjerner.

Deligreco

Frederiksberg

Kok fra Noma og Iluka serverer comfort-middelhavs-food til 4 hjerter og stjerner.

Derfor skal du spise her:

  • Anmeldt til 4 hjerter i Politiken og 4 stjerner i Berlingske  
  • Moderne comfort food med middelhavssmag
  • Kok fra Noma og top-anmeldt Iluka
  • Restaurant og vinbar: Nordeuropas største græske vinkort

 

Tidl. Noma og Iluka kok serverer comfort food

Martin Steininger har både kokkereret hos Noma og været souschef og højre hånd for køkkenchefen på den roste fiske og skaldyrsrestaurant Iluka i indre by. 

Han er nu ny køkkenchef hos Deligreco og anderkendes for sin moderne comfort food. Han sammensmelter enkelhed og elegance til ug, tilført umami.

Steininger sørger for klassiske og enkle smage fra det græske ø-hav og middelhavsdestinationer, som man ofte drømmer om. Nyd 6 eller 8 delevenlige retter. Spis f.eks. saftige mynte-kødboller med dyppelse. Fisk som røget makrel, marinerede sardiner og calamari. Cremet feta eller grillet gedeost med ekstra jomfru olivenolie fra Kalamata og konfiterede hvidløg.

 

Middelhavsmad til 4 hjerter & stjerner

Er du til græske smagskonstellationer, feta og kødboller, så bør Deligreco stå for menuen til aften.

»Ubetinget den bedste fetaost, der har ramt en tallerken i Danmark« Sådan sagde Politikens madanmelder og kvitterede feta og madoplevelse med 4 hjerter.

Madanmelder, Søren Frank fra Berlingske, har ligeledes givet 4 stjerner og siger: “Sardinerne var de vel nok bedste, jeg til dato har smagt”.

Udover måske landets bedste feta og friske sardiner, kan Deligreco også prale med Nordeuropas største vinkort med græske druer. 

 

Gennemført græsk

Deligreco er en kombineret restaurant og vinbar og har i en årrække serveret skønne græske, middelhavsdelikatesser.

Ejer, Theodores Tsigkas, har rødder i Grækenland. Udover sin forkærlighed for det græske land har han også medbragt det største græske-vinkort til Nordeuropa. Smag druer fra det græske øhav. Syrlige vulkanvine fra Santorini og kraftige rødvine fra fastlandet.