Det Simrer
Bæredygtig og økologisk slowfood på Østerbro.
Det Simrer
Østerbro
Bæredygtig og økologisk slowfood på Østerbro.
Derfor skal du spise her:
- Mere smag i Slowfood-cooking
- Bæredygtigt koncept med økologi på menukortet
- En hyggelig middag for to
Velsmagende økologi
På Østerbro finder du slowfood-spisehuset, Det Simrer. Her er fokus gedigen simremad, økologi og bæredygtighed, der afspejles i en række kreative tiltag, som f.eks. at reducere madspild og spare på el og vand.
Økologi en topprioritet, da der altid bestræbes på arbejde med økologiske og biodynamiske råvarer fra lokale og danske leverandører, i det omfang det nu er muligt og hensigtsmæssigt.
Det betyder bl.a. at kaffe, mælk, smør, æg, sukker, mel, grøntsager, brød og sodavand og juice fra Naturfrisk er økologisk.
De spisendes ord
På Tripadvisor siger restaurantens gæster følgende:
"God simremad, gode øl og god betjening"
"Hyggelig lille restaurant og rigtig god simremad til fornuftig pris"
"Det Simrer’ er en skøn bistro med klassiske simreretter såvel danske som fra det franske køkken"
Kvalitet og bæredygtighed på flaske
Udover lækker comfort-food finder du et stort udvalg af kvalitetsøl, bl.a. fra Krenkerup Gods på Lolland, der brygger efter det tyske "reinheits Gebot” - øl uden E-numre, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer.
Indretningen er hyggelig og indbydende med udsyn til vine og køkkenets fermenterede specialiteter i vitriner og montrer.