Famosi e Golosi
Autentisk italiener bringer Sardinien til Frederiksberg og får 4 stjerner i AOK og Politiken.
Famosi e Golosi
Frederiksberg
Autentisk italiener bringer Sardinien til Frederiksberg og får 4 stjerner i AOK og Politiken.
Derfor ska du spise her:
- Romantiske omgivelser
- Smagen af Sardinien
- 4 stjerner for autentisk smag
Italiensk madperle med drivkraft fra Sardinien
Restauranten drives af den erfarne restauratør Walter Garau fra Sardinien, som bl.a. kendes fra anmelderroste Altopalato i Hellerup og Peccati Di Gola i Helsingør. Garau værner om de oprindelige, italienske madtraditioner - enkelt, solidt, kompetent køkkenhåndværk.
Nyd lækre, hjemmelavede specialiteter og signaturretter, lavet på sæsonens bedste råvarer. Køkkenet hælder mest til norditaliens lækkerier som en fyldig osso buco, men middelhavs øen, Sardinien, har også sine uovertræffelige retter.
4 stjerner bifaldes kærkommen italiener
Famosi e Golosi prises med 4 stjerner i både Politiken og AOK, der specielt fremhæver smag og atmosfære. Desuden blev restauranten optaget i White Guide 2016.
"God cocktail af autentisk italiensk køkken, fornuftige priser og varm hygge"
"… mere hyggelig end nogen dansk restaurant, jeg har besøgt. Det gælder såvel indretningen som den varme, fleksible og kompetente betjening" - Søren Frank, Berlingske
Kvalitet hele vejen rundt
Den høje standard præger ikke kun menukortet, men afspejles også i atmosfæren og indretning dertil. Der kæles for detaljerne i de hyggelige, rustikke lokaler - charmerende ornamenter, stemningsfulde billeder og elegante spejle kaster et nydeligt genskær fra de levende lys.