Fromberg
Lille, uformelt spisested med ugentlige, nye verdenssmage af køkkenchef med Michelin erfaring.
Fromberg
Vesterbro
Lille, uformelt spisested med ugentlige, nye verdenssmage af køkkenchef med Michelin erfaring.
Derfor skal du spise her:
- Ny menu hver uge, med autentiske smage fra hele verden
- Sund aftensmad, fokus på økologi
- Lille, uformelt spisested med sød betjening og intime rammer.
- Ansvarlig for Michelin Bib Gourmand PMYs streetfood
Michelin erfaring fra PMYs streetfood
Kok og ejer, Martin Fromberg, har bl.a. været køkkenchef hos Københavns grønne oase, BaneGaarden, og haft ansvaret for PMYs streetfood, hvor restaurant PMY i flere år været Michelin anbefalet og bl.a. fået tildelt Michelin guidens Bib Gourmand.
Desuden har han været køkkenchef hos den danske søsterrestaurant til den banebrydende San Francisco-restaurant, Mission Chinese Food.
Hans ekspertise og forkærlighed for de sydamerikanske og asiatiske køkken skinner derfor igennem på hans eget menukort. Her er det især de latinamerikanske og asiatiske retter, som dominerer menuen, men europæiske klassikere og smagskonstellationer finder også vej ind i sortimentet.
Eksotisk aftensmad lavet på økologi
Deres enkle, men dynamiske menu skifter ugentligt, præsenterer globale smagsindtryk og er forankret i økologi og lokale råvarer.
Fromberg samarbejder med bl.a. danske Svanholm Gods og Spis Min Gris for at sikre de bedste økologiske grøntsager og kød til dit bord. Spis sund, nærende, bæredygtig og ikke mindst velsmagende aftensmad.
Uformelt spise- og take away sted med fokus på smag
Har du endnu ikke opdaget Fromberg, bør du lægge vejen forbi og smage deres kulinariske menukort.
Placeret i hjertet af Vesterbro, hvor Vesterbrogade møder Frederiksberg Allé, inviterer Fromberg gæster på en smagsmæssig rundrejse i deres uformelle rammer. Atmosfæren er afslappet og stilen spartansk, for at sætte maden i fokus.