11.3023.45
Texture Bruce Sukaiba Oasis Vinbar The Caribbean Housewife Picniq Gabrielle Pier 3 Copenhagen Pier Table Vinøs Pulpo Brasserie Martha Vesterhus Den lille restaurant Beviamo NOHO Bjørn & Delfino Italgastro Sazio Ansvar OTTETTO Issei Salon 39 Fromberg Brasserie Sài Gòn Il Rosmarino ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Temporada Yankii Sushi Pintxos Bistro Cocorico Famosi e Golosi UMA San Giorgio Limone Piazza Restaurant Fabio Le Pavé Le Basilic Taco Bello Duero Nöah Kinome Ferment Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Aamanns Replik Ponte Vecchio The Midwestern Diner Lago Norrlyst i Tårnet Bistro Lupa Le Week-End SILO Bistro RK Almanak i Operaen Koefoed Plates Christianshavn Mølr Spisebar i SILO Beyla Hummer Bistro Summér Lumskebugten Theo Væksthuset Kjærbøllings Hus Norrlyst Odette Gemini Flavour Bastards Restaurant 1971 Rebel Bottega Estadio 1912 Zeleste Restaurant Grønnegade Patagonia Grill SEANERY H15 Fragthallen Caronte Østeria Rosé Rosé No Deux Sole Factory Huks Fluks Nyhavns Færgekro GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Cap Horn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight La Pausa PULS Havfruen El Meson Dej Kødbyen BrewPub Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Nyboder Wining & Dining BUKA Dej Magasin Deligreco El Cava Det Simrer
Testing
5

Amager

Autentiske surdejspizzaer med førsteklasses topping af pizzakongen, Gorm Wisweh.

Tider i dag

23.45
Testing

GORMs Ørestad

Autentiske surdejspizzaer med førsteklasses topping af pizzakongen, Gorm Wisweh.

GORMs Ørestad

Amager

Autentiske surdejspizzaer med førsteklasses topping af pizzakongen, Gorm Wisweh.

Derfor skal du spise her:

  • Sprødt pizzahåndværk af Danmarks pizzakonge, Gorm Wisweh
  • Tynde surdejsbunde med førsteklasses topping
  • Certificeret økologisk bronze spisemærke
  • Højt til loftet og festlig energi i stor restaurant
  • Et stenkast fra Ørestad Metro og Royal Arena

 

Sprødt pizzahåndværk af Danmarks pizzakonge

Han tog sit indtog på skærmen som tv-kok og har siden hen i eget navn skabt sig et stærkt, anset brand. Forkæl dig selv med pizzakongen Gorm Wiswehs populære pizzaer.

Gorm er kendt for sine super tynde, lette og delikate surdejsbunde med topklasse-topping. Hvis ikke det er Italiens specialiteter og smage, der udgør toppingen, leger Gorm også med unikke ingredienser fra egne breddegrader i sæson.

 

Et livligt samlingspunkt for sociale oplevelser

GORMs ØRESTAD ligger udenfor indgangen til Fields, under biografbygningen og lige overfor Ørestad Metro. GORMs ØRESTAD er en tre-etagers restaurant, perfekt til at samle venner eller familie. 

Her er der fokus på at skabe en god, livlig stemning. Der er mange pladser og forskellige områder i restauranten, der matcher dit behov: Du har muligheden for at sidde i lidt mere intime rammer, men du kan også mødes med andre gæster om noget underholdning. Der er nemlig masser af aktivitet på restauranten, alt lige fra fodbold på storskærm til comedy nights og opvarmningstilbud til koncerter i Royal Arena.

 

Pizzaglæde og gode spiseanmeldelser

GORMs hyggelige restauranter og moderne take på autentiske kvalitets-surdejspizzaer lokker både stamgæster og nysgerrige munde til. 

På Google anmelder gæster:

“Et helt specielt sted fyldt med atmosfære og fed indretning”

“Super lækker pizza og super frisk betjening”

“Fremragende service. Velsmagende, lækker og økologisk mad”