Le Coq en Pâte
Chefkok med Michelin erfaring serverer ærkefransk bistromad med et moderne twist.
Le Coq en Pâte
Østerbro
Chefkok med Michelin erfaring serverer ærkefransk bistromad med et moderne twist.
Derfor skal du spise her:
- Kokken har Michelin-erfaring
- Autentisk, fransk bistrokøkken
- Travellers' Choice 2020 på TripAdvisor
Michelin-erfaring og sydlige breddegrader i køkkenet
Le Coq en Pâte er Østerbros franske, ’petit’ bistro. Her serveres franske klassikere med et nutidigt præg, hvortil kokkene gerne tilføjer et smagstwist eller to. Der er pladser både oppe og nede i den rustikke kælder med dug på bordene. Her er der autentisk stemning med murstensvægge og vin på hylderne.
Restauratørerne, Frederic og Andrei, kommer henholdsvis fra Frankrig og Rumænien. Frederic har tidligere haft egen restaurant på fransk grund, og Andrei har kokkereret på flere danske Michelin restauranter. De to herrer skaber en nærværende stemning ved skiftevis at stå bag gryderne og befinde sig ude på gulvet blandt gæsterne.
De franske goder anmeldes på TripAdvisor:
"Dejlig fransk inspireret bistro. Fik 3 virkelig lækre retter, maden er uden tvivl lavet med kærlighed"
"Vi havde bestilt en menu gennem Early Bird og blev bestemt ikke skuffet"
"Coq en Pate er en hyggelig lille bistro med virkelig dejlig mad. Man føler sig meget velkommen og personalet er yderst opmærksomme og kræser om dig"
"Som at være i Frankrig ... hyggelige, intime lokaler og fremragende mad, som fik dig til at drømme dig tilbage til Paris"
Et fransk udtryk
’Comme un Coq en Patê’ er et gammelt fransk udtryk, som betydningsmæssigt bliver oversat til 'at blive forkælet og leve uden bekymringer’ - en vending Frederic og Andrei bygger deres restaurant op om.
De deler gerne deres passion for det kvalitetsbevidste måltid, lidenskaben for det hjemmelavede og de friske råvarer med deres gæster.