11.3023.45
Aamanns 1921 Aamanns Replik Aamanns Genbo The Shrimp El Goldie UMA Ponte Vecchio The Midwestern Diner Taco Bello Nöah Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Lupa Abigail Texture Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Lumskebugten Nærvær Tiger Lily NENI Café Duse Kargo Apartment Beyla Lago Restaurant von Edel Restaurant Grønnegade SULT Koefoed Bottega Estadio 1912 SILO Bistro RK Le Week-End Plates Christianshavn Sazio Mølr Spisebar i SILO Bruce Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Rebel Bistro Summér Lorraine Picniq Theo Væksthuset Kjærbøllings Hus Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Pier 3 Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Vinøs Zeleste Pulpo Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Vesterhus Caronte Beviamo Rosé Rosé No Deux Sole Factory Huks Fluks Krebsegaarden NOHO Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Garden Italgastro Temporada Le Lac LUN Ansvar Ansvar Lounges OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Issei Salon 39 Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Brasserie Sài Gòn Cap Horn ONE TEN Smör KAYs Fromberg Fuego Asador Il Rosmarino Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Terra Mia Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Famosi e Golosi Pintxos La Pausa Hot Pot Republic PULS Havfruen Yankii Sushi El Meson Dej Kødbyen BrewPub Bistro Cocorico Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Restaurant Nyboder Wining & Dining Le Basilic Della Piazza BUKA Kinome Dej Magasin Deligreco Ferment Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro RE Cucina El Cava Det Simrer
Testing
6

Østerbro

Chefkok med Michelin erfaring serverer ærkefransk bistromad med et moderne twist.

Tider i dag

23.45
Testing

Le Coq en Pâte

Chefkok med Michelin erfaring serverer ærkefransk bistromad med et moderne twist.

Le Coq en Pâte

Østerbro

Chefkok med Michelin erfaring serverer ærkefransk bistromad med et moderne twist.

Derfor skal du spise her:

  • Kokken har Michelin-erfaring
  • Autentisk, fransk bistrokøkken
  • Travellers' Choice 2020 på TripAdvisor

 

Michelin-erfaring og sydlige breddegrader i køkkenet

Le Coq en Pâte er Østerbros franske, ’petit’ bistro. Her serveres franske klassikere med et nutidigt præg, hvortil kokkene gerne tilføjer et smagstwist eller to. Der er pladser både oppe og nede i den rustikke kælder med dug på bordene. Her er der autentisk stemning med murstensvægge og vin på hylderne.

Restauratørerne, Frederic og Andrei, kommer henholdsvis fra Frankrig og Rumænien. Frederic har tidligere haft egen restaurant på fransk grund, og Andrei har kokkereret på flere danske Michelin restauranter. De to herrer skaber en nærværende stemning ved skiftevis at stå bag gryderne og befinde sig ude på gulvet blandt gæsterne.
 

De franske goder anmeldes på TripAdvisor:

"Dejlig fransk inspireret bistro. Fik 3 virkelig lækre retter, maden er uden tvivl lavet med kærlighed"

"Vi havde bestilt en menu gennem Early Bird og blev bestemt ikke skuffet"

"Coq en Pate er en hyggelig lille bistro med virkelig dejlig mad. Man føler sig meget velkommen og personalet er yderst opmærksomme og kræser om dig"

"Som at være i Frankrig ... hyggelige, intime lokaler og fremragende mad, som fik dig til at drømme dig tilbage til Paris"
 

Et fransk udtryk

’Comme un Coq en Patê’ er et gammelt fransk udtryk, som betydningsmæssigt bliver oversat til 'at blive forkælet og leve uden bekymringer’ - en vending Frederic og Andrei bygger deres restaurant op om.
De deler gerne deres passion for det kvalitetsbevidste måltid, lidenskaben for det hjemmelavede og de friske råvarer med deres gæster.