Lumskebugten
Gastronomi med topkarakter - 5 stjerner & Michelin-anbefaling
Lumskebugten
Indre By
Gastronomi med topkarakter - 5 stjerner & Michelin-anbefaling
Derfor skal du spise her:
- Flotte madanmeldelser til 5 stjerner
- Michelin-anbefaling 2020
- Den gastronomiske selvforkælelse
- Dansk/Fransk køkken af høj kvalitet
- En af de ældste restauranter i København fra 1854
Gastronomisk ikon på Esplanaden
I mere end 30 år har Erwin Lauterbach været trendsættende for, hvad der kendetegner madscenen i Danmark. Han har været dansk gastronomis mester og har oplært nogle af Danmarks bedste kokke.
Lauterbach har gennem årene taget mange priser og drevet Lumskebugten, hvor det grønne køkken især blev fremhævet. I dag er der kommet nye ejere til restauranten, men man efterlever stadig Lauterbachs gastronomiske tankegang og kreativitet for det nordiske køkken.
5 stjerner og en Michelin-anbefaling værdig
Erwins solide håndværk blev hædret med en Michelin anbefalding senest i 2020.
Dertil kvitterer Berlingske med en flot håndfuld stjerner, 5 af slagsen og Jyllands-Posten med 4 hjerter.
Søren Frank fra Berlingske siger blandt andet: “Dette stykke smørrebrød har jeg drømt om i årevis.”
Dertil er anmeldernes ord: ”Det er ikke så tit, man får lov at sidde til bords hos en kok, der formår at samle et helt livs erfaring i et så ligefremt, uprætentiøst og forløsende måltid."
“Hvis man lægger vejen forbi Lumskebugten i København, bliver man beriget med en gastronomisk oplevelse af dem, der godt kan være langt imellem.”
Historien om Lumskebugten
I 1854 og mange år frem gik sømænd og landkrabber i land her på Toldboden for at besøge den gamle sømandsknejpe.
I 2011 blev Lauterbach fascineret af stedets bramfri historie, renoverede lokalerne og åbnede restaurant Lumskebugten.
Du kan forvente et dansk/fransk køkken hvor barren er sat højt.