LUN
Stemningsfuld gastronomisk perle med fokus på kvalitetsvine og andalusiske smage
LUN
Vesterbro
Stemningsfuld gastronomisk perle med fokus på kvalitetsvine og andalusiske smage
Derfor skal du spise her:
- Restaurant, med vin-og cocktailbar
- Gastronomisk fokus på Andalusien
- Fyldigt vinkort med dybde fra Bourgogne og Champagne
- Afslappet, hyggelig atmosfære
Andalusiens smagsbomber
De sætter fokus på kvalitetsråvarer fra hav og land, handlet fra lokale producenter. Dertil importerer de specialråvarer fra f.eks. Italien og tager gastronomisk afsæt i landene omkring Middelhavet - med særligt fokus på Andalusien.
Køkkenchef, Andreas Sanchez er udlært fra Søllerød Kro og med et højt ambitionsniveau, tilbyder han godt fra havet f.eks. havtaske med skaldyrs blanquette, forskellige muslinger, jomfruhummere, platter med et udvalg af østers eller dagens skaldyrsfangst med romesco og salsa. Fra land serveres bl.a. fugl, lam og oksekød foruden masser af lækkert grønt tilbehør.
Rift om bordene hos lille perle
Spisestedet LUN har siden opstarten i 2022 fået god opmærksomhed og rosende anbefalinger, bl.a.på Google:
"Vi tog Kokkens Special og det var HELT skønt, jeg spiste ting jeg bestemt ikke plejer at spise, men med fantastisk vejledning fra personalet blev dette en vidunderlig skøn madoplevelse."
"De har et stort udvalg af vin og ved, hvad de taler om."
"Hvis du leder efter en afslappet madoplevelse af høj kvalitet i København, er det her."
Sofistikeret vinkort og specialcocktails
Dyk ned i LUNs fyldige vinkort, der både byder på dybde, flora og god rundhed. Som kombineret restaurant og vinbar er personalet kyndige til at guide dig igennem de mange franske druer og glas fra middelhavslandene.
Barmanager, Zak, shaker cocktails til enhver lejlighed og leger f.eks. gerne med sæsonens sicilianske appelsiner o.a. til en special-cocktail.