Testing

Mellemrum

Tidl. landsholdskok bag uprætentiøs, nordisk gastronomi.

Mellemrum

Midtbyen

Tidl. landsholdskok bag uprætentiøs, nordisk gastronomi.

Derfor skal du spise her:

  • Tidligere landsholdskok og ‘Årets kok 2016’
  • Travellers' Choice 2020 på TripAdvisor
  • Til de nordiske smagsløg

 

Fuldendt madpause og stjernekok

Restaurant MellemRum har, som navnet antyder, ambitioner om at tilbyde gæsterne et lille mellemrum hvor hverdagens gøremål glemmes for en stund, for i stedet at mad, vin og hyggeligt samvær er i fokus. 

Stjernekokken, Mikkel Laursen, er atter tilbage bag MellemRums gryder. Den tidligere landsholdskok og 'Årets kok 2016' sørger for det gode, klassiske håndværk på tallerkenen. Maden smager, laves fra bunden af, tilsættes en portion personlighed og serveres af kærkommen betjening. 

 

Glade og mætte madanmeldere

Jyllands-Posten har tidligere sagt: ”En aften, der alt i alt var helt, som man kunne håbe”. Dertil siger gæster på Google: 

“Dejlig oplevelse."

“Meget anbefalelsesværdig, god mad og vin til fornuftige priser i hyggelige rammer.”

“Super lækker 4 retters menu.”

“Utroligt god mad, portionsstørrelse var perfekt bortset fra desserten som sagtens kunne have været større.”

 

Nærvær og nordisk fauna

Du finder MellemRum i hjertet af Aarhus på Fredens Torv. Træd indenfor og mærk en afslappet atmosfære med imødekommende personale, der sørger for en hjemlig stemning. 

MellemRum centrerer deres kræfter på det gode håndværk rundt om og på bordet, fremfor at spenderer en formue på designermøbler og fornemt porcelæn. Dog sidder du i lyse, indbydende rammer med nordisk-inspirerede detaljer.