Oranje
Fortøjret skibsrestaurant i Nyhavn. Tidl. Gemyse-kok bruger sæsongrønt og fisk fra Fiskerikajen.
Oranje
Nyhavn
Fortøjret skibsrestaurant i Nyhavn. Tidl. Gemyse-kok bruger sæsongrønt og fisk fra Fiskerikajen.
Derfor skal du spise her:
- Spis på vandet
- Moderne skibsrestaurant fortøjret i Nyhavn
- Tidligere Gemyse-kok bag bæredygtig skibsmenu
- Masser af sæsongrønt og fisk
Gemyse-kok bag bæredygtig menu
Kom med under dæk og få del i den moderne skibsmenu. Oranje Nyhavn har fornøjelsen af Steffen Egebo (tidl. Gemyse-kok) i kabyssen. Hans gastronomi er primært grøn med frisk fisk og skaldyr fra Fiskerikajen. Det er et bæredygtigt køkken med lokale leverandører fra land og hav.
Med måske én af byens bedste lokationer og udeserveringer med udsigt - på vandet - venter der dig en uformel, komfortabel spiseoplevelse i moderniserede skibsrammer. Oven vande kan Nyhavns leben nydes i solen med en god frokost, en dugfrisk øl fra mikro bryggeriet Gamma, To Øl eller en cocktail med Oranjes hjemmeinfuseret sirup.
Restaurantoplevelse på vandet hitter
Google-anmeldelserne taler for Nyhavns fortøjrede skibsrestaurants gastronomi, servicering og placering:
"Fantastisk sted, super autentisk.”
“Oranjen har meget at byde på, nyd skibet og dets sublime beværtning."
Skøn mad og drikke i den gamle skude."
“Mad og service til perfektion, de er særdeles stærke på fisk og skaldyr.”
“Utrolig hyggelig lokation.”
"Meget anbefalelsesværdigt!"
Historisk skibsrestaurant
Oranje har en masse iværksættere fra madbranchen bag sig. Blandt andet kan Mikkel Sarbo nævnes. Han står bag Hallernes Smørrebrød og Tante-T i Torvehallerne og restaurant Fleisch i Kødbyen.
Et dygtigt team har altså taget roret og bringer kvalitet og det bedste fra byen til Oranje. Skibet tog fra 00'erne kursen fra Svendborg til Nyhavns farvand og har gennemgået en gennemgribende modernisering i 2022.