Palazzo Diner
Moderne diner-vibes og comfort-food udviklet i samarbejde med michelin-kok. 4 hjerter i Politiken.
Palazzo Diner
Vesterbro
Moderne diner-vibes og comfort-food udviklet i samarbejde med michelin-kok. 4 hjerter i Politiken.
Derfor skal du spise her:
- Michelin-kok nyfortolker det eklektiske diner køkken
- Comfort-food til 4 hjerter i Politiken
- Gode vibes og lækker musik
Moderne diner-oplevelse
Det er holdet bag Mæxico restauranterne i Indre By, Vesterbro og Nørrebro, der udvider med nyt, spændende restaurantkoncept.
Palazzo Diner på Axeltorv vækker associationer til den moderne amerikanske diners eklektiske køkken og energi. Her er gode vibes og comfort food med verdenssmage udviklet i samarbejde med michelin-kokken Torsten Vildgaard.
Restauranten har polstrede bænke i varmt læder. Stole i forskellige materialer og farver. Væggene står rå med mursten, mørke og høje træpaneler og er dekorerede med LP plader, gamle plakater og finurlig malerkunst.
Tilfredsstillende comfort-food til 4 hjerter
Politikens anmelder har været forbi Palazzo Diner og givet menu og atmosfære 4 hjerter.
På Google har gæster anmeldt:
“Dejligt sted, god stemning og super lækker mad! Servicen er i top og playlisten genial.”
“Lækker mad, fed vibe og imødekommende personale.”
“Super dejligt sted og god indretning.”
“Virkelig lækker mad. Noget for enhver smag.”
Michelin-kok udvikler menu
Menuen er udviklet i samarbejde med michelin-kokken Torsten Vildgaard, som tager afsæt i en fortolkning af den moderne amerikanske diners eklektiske køkken og energi.
Palazzo Diner byder på velkendte retter som fried chicken burger, pasta pesto, meatballs, caesar salat og retter med et twist, som miso og brunet smør vafler og sliced steak med chimichurri og grøn salat. Om søndagen står menuen på All-Day Breakfast Club, hvor der serveres fra morgenmadsmenuen hele dagen lang og refill på filter-kaffen.