Patagonia Grill
Sydamerikansk køkken over åben ild og glødende kul
Patagonia Grill
Indre By
Sydamerikansk køkken over åben ild og glødende kul
Derfor skal du spise her:
- Sydamerikanske retter tilberedt over åben ild
- Inspireret af den simple kogekunst fra Patagonien
- Erfaren ejer med sydmerikanske rødder
Smag på Latinamerika
Patagonia Grill fejrer enkelheden og de livlige smage fra Sydamerika. Inspireret af den simple kogekunst fra Patagonien tilberedes blandt andet kødet over åben ild eller glødende kul som tilfører retterne en karakteristisk røget smag og duft. Denne metode fremhæver madens naturlige smag.
Patagonia Grill kombinerer de traditionelle Asado-teknikker med lokale ingredienser, hvilket skaber autentiske retter, der forener sydamerikansk arv med københavnsk kreativitet.
Sydamerikanske rødder
Juan Alvarez og Daniel Matthies der står bag Patagonia Grill har mange års erfaring med det sydamerikanske køkken. Ud over Patagonia, der også har en afdeling på Seaside Toldboden, står han bag de populære restauranter Fuego, Asador, Sonora og Nonna Regina.
På Patagonia Grill i Nansensgade har konceptet udviklet sig til en sofistikeret restaurantoplevelse, hvor sydamerikanske traditioner og moderne kulinariske innovationer smelter sammen.
Et stykke af Patagonien
Når du træder ind i Patagonia Grill, vil du straks føle dig hensat til varmere himmelstrøg. Restauranten er indrettet med lyse, rustikke vægge og træelementer, der skaber en indbydende atmosfære.
Når vejret tillader det, kan gæsterne nyde et glas vin eller en forfriskende lemonade udenfor, mens de indtager den livlige stemning i byen.