Pulpo
Lokal og uformel atmosfære hos kok med international Michelin-erfaring
Pulpo
Amager
Lokal og uformel atmosfære hos kok med international Michelin-erfaring
Derfor skal du spise her
- Beliggende ved Amager Strand, kun et stenkast fra vandet
- Ejer og kok har erfaring fra flere internationale Michelin-restauranter
- Køkken med inspiration fra Italien og Spanien
Erfaren kok med michelin-erfaring
Pulpo er ejet og drevet af den passionerede kok Peer som har stor erfaring både fra de internationale Michelin-restauranter Restaurant ABAC i Barcelona og La Terazza i Rom, hotel D'angleterre i København.
Peer byder dig nu på en uformel og indbydende atmosfære, i sin hyggelige hverdags-bistro med charme og en personlig og varm betjening.
Inspireret af Spanien og Italiens køkken
Restaurantens menu er inspireret af det italienske og spanske køkken med kærlige nik til sydamerikanske smage. Hver ret er en historiefortælling af gode råvarer og udsøgt håndværk, der følger den danske og europæiske sæsons rytme.
Menuen skifter ofte og du vil kunne forvente skønne retter med det bedste fra vand og land. Pulpo, som betyder blæksprutte på spansk, byder for eksempel ofte på blæksprutte.
Lokal og varm stemning
Restaurant Pulpo er beliggende på den pulserende Amager Strandvej ud til Øresund og byder på både gastronomisk nydelse og lokal charme.
Nyd de lune aftener med udsigt til stranden eller indenfor i restaurantens hyggelige rammer, hvor stemningen er varm og imødekommende. Her mødes godt selskab og fremragende mad, understøttet af en betjening, der er lige dele opmærksom og hjertevarm.