RE Cucina
Autentiske opskrifter og specialhåndplukkede råvarer importeret fra Italien direkte til Dragør.
RE Cucina
Amager
Autentiske opskrifter og specialhåndplukkede råvarer importeret fra Italien direkte til Dragør.
Derfor skal du spise her:
- Opskrifter og specialhåndplukkede ingredienser importeret fra Italien
- Pizzadejen hæver i 3 dage og bages i træfyrede stenovne
- Pastaen er frisk, hjemmelavet
Napolitansk, hjemmelavet smagsoplevelse
I Dragør finder du en uformel, mindre italiener, hvis kærlighed til det italienske køkken rækker hele vejen til støvlelandet og retur igen. RE Cucina henter både inspiration, opskrifter og friske kvalitetsråvarer fra Italien. Hvor sidstnævnte også håndplukkes og importeres fra lokale, italienske producenter og mindre købmænd.
Pastaen laves fra bunden af ligesom pizzadejen, der dertil hæver i 3 dage og bages ved 500grader i den træfyrede stenovn.
Gæsterne kommer igen og igen
På TripAdvisor siger et par gæster blandt andet:
“Fantastisk og hyggelig italiensk atmosfære, travlt men smilende og venligt personale”.
“Utroligt lækker mad, dejlig vin, yderst venlig og personlig betjening, og stort set ingen ventetid”.
Og på Facebook tilslutter et par gæster sig med ordrene: “Et besøg værd". Og “Utrolig lækker, autentisk italiensk mad".
100% autenticitet
Er du ude efter italienske lækkerier til ganen, så sørger RE Cucina både for kolde læsedrikke, en God Father eller en skarp Negroni, samt klassiske gourmetretter fra det italienske landkøkken.
Bliv f.eks. fristet af et charcuteri fad med specialudvalgte, italienske salamier, pølser og skinker, håndskåret Black Angus-tatar med sauce verde og sorte trøfler, hjemmelavede fyldte ravioli eller møre kødretter med glaze og grønt.
Menuens retter ændrer sig løbende i takt med sæsonen, men smagen forbliver 100% autentisk.