Issei
Peruviansk-japanske fusionskøkken til 5 hjerter i Politiken.
Issei
Vesterbro
Peruviansk-japanske fusionskøkken til 5 hjerter i Politiken.
Derfor skal du spise her:
- 5 hjerter i Politiken - “Hysterisk godt” - 28/10/22
- Fortryllende peruviansk-japansk køkken
- Nikkei-køkken med 125 års historie
- Flotte og stemningsfulde rammer i Radisson Hotellet
Nikkei-køkkenet: Japan møder Peru
Issei er en konceptrestaurant, der bygger på den historiske forbindelse mellem det japanske og peruvianske køkken. Oplev Nikkei-køkkenet, som er en fusion af naturlige smagsnuancer, krydderier og råvarer fra begge landes kulinariske traditioner og kulturer.
Køkkenet kendetegnes især for brugen af frisk fisk. Spis f.eks. lakse tataki, ceviche, tun tiradito med tang eller retter med forskellige muslinger. Der både grilles, steges og friteres i køkkenet. Som tilbehør serveres grønt som zucchini, bok choy, yuca fritter og japanske kroketter med sort quinoa.
Der er masser af japanske køkkenfærdigheder fra de dedikerede kokke.
»Hysterisk godt« til 5 hjerter
Politikens madanmelder har bl.a. skrevet om sit visit: “… blev man fuldstændig fortryllet af det peruviansk-japanske køkken.” 28/10/22. Dertil gav han 5 hjerter.
Gæster anmelder på Google:
“Meget lækkert! Spændende mad kombinationer og opmærksom service.”
"… en meget spændende restaurant."
Historien bag
Nikkei-køkkenet har eksisteret i godt 125 år. Ved en sejlads fra Japan til Peru i 1899 havde flere hundrede mennesker ombord medbragt familieopskrifter. Opskrifter, som blev kokkereret ud af de peruvianske råvarer.
De to landes foreningen ses i flere aspekter. Også Isseis rammer kombinerer japansk design og farver med peruviansk geo-arkitektur. Resultatet er et frit og naturligt rum med enkelte former og god harmoni.