San Giorgio
Hædret af prestigefuldt madmagasin, Gambero Rosso, som byens bedste, traditionelle restaurant.
San Giorgio
Indre By
Hædret af prestigefuldt madmagasin, Gambero Rosso, som byens bedste, traditionelle restaurant.
Derfor skal du spise her:
- Du elsker italiensk mad
- Italienske importerede råvarer
- Én af 2020's ‘Bedste italienske restauranter’ - Gambero Rosso
Restaurant i den italienske liga
Et stenkast fra travle og pulserende Nørreport blomster italieneren, San Giorgio - et gammelt byhus fyldt med charme, fritlagte bjælker, hvide duge og en hyggelig og varm atmosfære.
Siden San Giorgios grundlæggelse i 1985 har restauranten modtaget forskellige udmærkelser. Restauranten ligger bl.a. i klasse med La Buca og den tidligere 1-stjernede Michelin-restaurant Era Ora - alle tre restauranter har fået anseelse fra den italienske sammenslutning af restauranter, Associazione Ciao Italia.
Varme anbefalinger og udmærkelser
Det er ikke kun Berlingske Tidendes madanmelder, Søren Frank, der giver sine varmeste anbefalinger og udpeger San Giorgio til et af byens førende italienske spisesteder. Det italienske madmagasin, Gambero Rosso, har kåret San Giorgio som værende én af de bedste italienske restauranter i København 2018, 2019 og 2020.
Italiensk drivkraft
Restauranten drives af den italienske kok Achille Melis, der holder stilen innovativ og enkel med respekt for de italienske traditioner og råvare. Råvarerne er i fokus, og San Giorgio importerer selv årstidens delikatesser fra støvlelandet og supplerer kun med de bedste, lokale producenter til levering af sæsonens kød, fisk og grønt.