Spisehuset
Kulturelt spisehus med kant og sjæl byder på family-style menu med kvalitetskød og grønt.
Spisehuset
Indre By
Kulturelt spisehus med kant og sjæl byder på family-style menu med kvalitetskød og grønt.
Derfor skal du spise her:
- Biodynamiske/økologiske råvarer fra danske marker
- Menuen fusionerer mellem Nord og Syd
- Historisk kulturhus med kant og sjæl
Byhus med kant og sjæl
Byhuset på magstræde har tidligere ageret som folkekøkken, men lokker nu gæster til med et raffineret, dog enkelt, menukort.
"Vi vil gerne lave en enkel og skarp menu, godt parret med vine og til en fornuftig pris”, fortæller Spisehusets nye forpagter, den 24 årige Ruben Scheftelowitz.
Kom rundt i det omskiftelige menukort med hele 7 retter. Dikteret af de nordiske ingredienser sørger køkkenchefen for at fylde menuen med personlige fortolkninger, nye twist og dagfriske, økologiske gårdvarer fra bl.a. Stensbølgård og den familiedrevet Birkemosegård, som også er biodynamisk.
Her får du flotte tallerkenanretninger, kød- og vegetarretter, der serveres family-style.
Kulturelt spisehus lokker nyt publikum til
Det kan godt være der er skæve vinkler i det gamle byhus, men anmeldelserne står skarpt. På Facebook lyder et par af gæsteanmeldelserne:
"Et hyggeligt spisested med fantastisk mad og sødt personale"
"Maden er lige i skabet!”
"Jeg elsker alt ved Spisehuset."
Uformelt spisehus med charme
Der er masser af skæve vinkler, fritlagte bjælker og små finesser i huset her. Der er fuld skrue på atmosfæren og en imødekommende servicering.
Saml familien rundt om bordet og inviter på fællesspisning med vennerne. Den gamle ånd om fællesmiddage ligger stadig den unge ejer nært, hvor drivkraften bl.a. er at samles og bidrage til fællesskabet med dejlig mad og gode oplevelser.