The Shrimp
Gastro oplevelse af prisvindende Cofoco-stifter i smuk, overdækket oase ved Sankt Annæ Hotel.
The Shrimp
Indre By
Gastro oplevelse af prisvindende Cofoco-stifter i smuk, overdækket oase ved Sankt Annæ Hotel.
Derfor skal du spise her:
- Prisvindende Cofoco-stifter bag roret
- Travellers' Choice på TripAdvisor
- Æstetisk smuk og grøn, overdækket baggård har kig til himlen
- Masser af fisk, skaldyr og kvalitetskød
Prisvindende ejer bag roret
Restaurant Shrimp drives af Torben Klitbo, manden bag Cofoco. Hvis man er kendt med kvaliteten fra bl.a. prisvindende Scarpetta, Høst og Llama, så ved man, hvad man kan forvente af 'rejen'.
Her får man kvalitetsråvarer, raffinerede og velafbalancerede smage og et mageløst måltid. Menuen byder på friskfanget fisk og skaldyr og saftige bøffer.
Flotte gæsteanmeldelser
På både TripAdvisor og Google får The Shrimp rosende ord for mad og servicering:
"Maden er top lækker."
“Personalet var meget serviceminded, nærværende, smilende, venlig og bare rigtig god til service."
“Tjeneren vidste, hvilke vine der ville stå godt til retterne. Det var en rigtig god oplevelse.”
"Noget man SKAL opleve.”
“Kan klart anbefaledes til middag som par, familie eller forretning.”
“Dejlig restaurant med smuk æstetisk indretning.”
Æstetiske rammer
Restaurant Shrimp er en uformel dining-perle for både kærestepar, en hyggelig aften med familie eller venner eller til forretningsmødet.
The Shrimp ligger til huse i en hyggelig, overdækket baggård ved Hotel Sankt Annæ. Her spiser du under den store trækrone med kig til himlen. Du sidder blandt grøn beplantning, på sofarækker og træstole med god albueplads ved bordene.
Dertil er der service i øjenhøjde og kyndige anbefalinger til vinkortet.