The Vietnamese
Populær vietnameser med autentiske smage får 4 stjerner i både JP. og Berlingske.
The Vietnamese
Indre By
Populær vietnameser med autentiske smage får 4 stjerner i både JP. og Berlingske.
Derfor skal du spise her:
- 4 stjerner for ‘friske og delikate retter’
- Bliv draget af Vietnam
- Moderne rammer og kulørte anretninger
Franciskanermunk bag anmelderrost vietnameser
"Det er ikke hver dag, man bliver bespist af en tidligere filosofistuderende og franciskanermunk.” Lyder det fra Berlingskes madanmelder, Svend Rasmussen.
Kun et stenkast fra Marmorkirken og kirkeklokkernes himmelske spil, kan du få en lille bid af paradis. Her i paradisets have står Do Brødrene, Duc Huy Do og Vinh Hien Do, der har vietnamesiske rødder og en filosofisk tilgang til livet.
Anmelderen bifalder med 4 stjerner og siger
"Brødrene Do har styr på deres teknikker og dyrker det vietnamesiske køkkens friske og delikate retter med skarpe tilberedninger, renhed i smagene, høj råvarekvalitet og en sanselighed” - Sådan lyder det fra Berlingskes anmelder, der kvitterer med 4 stjerner
Jyllands-Posten giver ligeledes 4 stjerner og på TripAdvisor siges der bl.a.:
"Det var mad i ypperste topklasse"
"Så lækkert sted. Høflig og usnobbet betjening"
"Velsmagende og varierende"
"... en super restaurant med overordentlig venlig og opmærksom betjening"
Det Vietnamesiske køkken
Oplev det vietnamesiske køkken, der anses som værende et af verdens sundeste køkkener, der både har historiske rødder og eksotiske, velsmagende smagsfacetter.
Menukortet byder på friske og kulørte smagskomponenter og er i hårfin balance med det traditionelle vietnamesiske køkken og den moderne restaurantscene.