11.3023.45
Texture Bruce Sukaiba Oasis Vinbar The Caribbean Housewife Picniq Theo Gabrielle Pier 3 Copenhagen Pier Table Vinøs Pulpo Brasserie Martha Vesterhus Den lille restaurant Beviamo NOHO Bjørn & Delfino Italgastro Sazio Ansvar OTTETTO Issei Salon 39 Fromberg Brasserie Sài Gòn Il Rosmarino ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Temporada Yankii Sushi Pintxos Bistro Cocorico Famosi e Golosi UMA San Giorgio Limone Piazza Restaurant Fabio Le Pavé Le Basilic Taco Bello Duero Nöah Kinome Ferment Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Aamanns Replik Ponte Vecchio The Midwestern Diner Lago Norrlyst i Tårnet Bistro Lupa Le Week-End SILO Bistro RK Almanak i Operaen Koefoed Plates Christianshavn Mølr Spisebar i SILO Beyla Hummer Bistro Summér Lumskebugten Væksthuset Kjærbøllings Hus Norrlyst Odette Gemini Flavour Bastards Restaurant 1971 Rebel Bottega Estadio 1912 Zeleste Restaurant Grønnegade Patagonia Grill SEANERY H15 Fragthallen Caronte Østeria Rosé Rosé No Deux Sole Factory Huks Fluks Nyhavns Færgekro GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Cap Horn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight La Pausa PULS Havfruen El Meson Dej Kødbyen BrewPub Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Nyboder Wining & Dining BUKA Dej Magasin Deligreco El Cava Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfaren kok (Kødbyens Fiskebar)
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter den danske designklassiker Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I køkkenet står amerikanske Erin Sykes, der med en fortid fra den Michelin anbefalede restaurant Kødbyens Fiskebar, bringer et moderne perspektiv på bæredygtighed til Væksthuset. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.