11.3023.45
Lago Norrlyst i Tårnet Sukaiba Hummer Bistro Summér Theo Væksthuset Kjærbøllings Hus Norrlyst Odette Gabrielle Flavour Bastards Pier 3 Zeleste Restaurant Grønnegade Pulpo Vesterhus Den lille restaurant Aamanns Genbo Sole Factory Huks Fluks Nyhavns Færgekro GORMs Magstræde 16 Italgastro Temporada Sazio Fromberg Cap Horn Il Rosmarino Angelini Panza Alexander's Bistro Darling Bistro & Bar Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson Hot Pot Republic UMA Limone Piazza La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Taco Bello Kinome Ferment Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar The Midwestern Diner Nærvær Restaurant von Edel Bistro Lupa Texture SULT Bruce Le Week-End SILO Bistro RK Almanak i Operaen Koefoed Plates Christianshavn Mølr Spisebar i SILO Beyla Oasis Vinbar Picniq Lumskebugten Gemini Restaurant 1971 Rebel Bottega Estadio 1912 Copenhagen Pier Table Vinøs Brasserie Martha SEANERY H15 Fragthallen Caronte Beviamo Østeria Rosé Rosé No Deux NOHO GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac LUN Ansvar Ansvar Lounges OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Issei Salon 39 Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Brasserie Sài Gòn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte John&Woo Nordhavn Hooked Kødbyen Zahida Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Restaurant Tight La Pausa Havfruen Dej Kødbyen BrewPub Bistro Cocorico Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo Restaurant Nyboder Le Basilic Duero BUKA Dej Magasin Deligreco El Cava Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfaren kok (Kødbyens Fiskebar)
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter den danske designklassiker Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I køkkenet står amerikanske Erin Sykes, der med en fortid fra den Michelin anbefalede restaurant Kødbyens Fiskebar, bringer et moderne perspektiv på bæredygtighed til Væksthuset. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.