11.3023.45
Almanak i Operaen Aamanns 1921 NU & DA Nærvær Restaurant Grønnegade Koefoed Le Week-End The Caribbean Housewife Sazio Bruce Oasis Vinbar Hummer Bistro Summér Lorraine Væksthuset Gemini Pier 3 Vinøs Pulpo Brasserie Martha Aamanns Replik Vesterhus Caronte Sole Factory Huks Fluks NOHO Nyhavns Færgekro Garden Italgastro Temporada Ansvar Issei Salon 39 Brasserie Sài Gòn Cap Horn ONE TEN Fromberg ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Angelini Alexander's Bistro Le Coq en Pâte Hooked Østerbro Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Darling Bistro & Bar Kung Fu II Terra Mia Pintxos PULS Yankii Sushi Bistro Cocorico UMA San Giorgio Limone Piazza Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic Della Piazza Taco Bello Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar Aamanns Genbo El Goldie The Midwestern Diner Nöah Bistro Lupa Abigail Texture Norrlyst i Tårnet Lumskebugten Discoteca Eatery Tiger Lily NENI Café Duse Kargo Apartment Beyla Lago Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 SILO Mølr Spisebar i SILO Sukaiba Dhaba Rebel Picniq Theo Kjærbøllings Hus Norrlyst Odette Gabrielle Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Zeleste Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Beviamo ÈLAN No Deux Krebsegaarden Magstræde 16 Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Le Lac LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Il Rosmarino Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn Panza FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hooked Klosterstræde Hooked Carlsberg Byen Zahida Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Famosi e Golosi Hot Pot Republic Havfruen El Meson BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio BUKA Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.