11.3023.45
Abigail Texture Norrlyst i Tårnet Aamanns 1921 Nærvær Lago Restaurant Grønnegade Koefoed SILO Le Week-End Plates Christianshavn Sazio Mølr Spisebar i SILO Bruce Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Rebel Bistro Summér Lorraine Theo Væksthuset Kjærbøllings Hus Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Pier 3 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Vinøs Zeleste Pulpo Brasserie Martha Aamanns Replik Vesterhus Caronte Beviamo Rosé Rosé Aamanns Genbo No Deux Sole Factory Huks Fluks Krebsegaarden NOHO Nyhavns Færgekro GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Italgastro Temporada Le Lac LUN Ansvar Issei Salon 39 Bryggerens Spisekammer Brasserie Sài Gòn Cap Horn Fromberg Il Rosmarino NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Terra Mia Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson BrewPub Bistro Cocorico UMA San Giorgio Limone Piazza Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar El Goldie Bistro Lupa Almanak i Operaen Lumskebugten Tiger Lily Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 Bistro RK Picniq Restaurant 1971 Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Mela Trattoria Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Ansvar Lounges OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Peter Liep's Hus Salon de Annam ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa ROOTS Sydhavn Panza John&Woo Nordhavn Hatoba Islands Brygge Spisehuset La Pausa Havfruen Dej Kødbyen Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid The Vietnamese Helenekilde Badehotel Restaurant Nyboder BUKA Dej Magasin Deligreco Bistro Mig og Annie El Cava Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.