Vandvid
Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.
Vandvid
Amager
Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.
Derfor skal du spise her:
- Det er ikke hver dag, man spiser på en husbåd
- Økologi og danske råvarer på menuen
- Maritime rammer og udsigt
Bæredygtighed og grøn selvproduktion
Naturen og økologi er vigtige kerneord som dyrkes i 'baghaven'. Fra dækkets urtehave høstes krydderier og grønt, som desuden er en skøn, afslappende oase for siddende gæster, der enten nyder en kold, økologisk fadøl eller et glas naturvin når vejret tillader det.
Fra danske Glænø, godt 15km sydøst fra Skælskør, leveres kvalitetsråvare som grøntsager og kød - et bagland, der går hånd i hånd med Vandvids kærlighed til naturen og brugen af lokale, danske råvare.
Beliggenheden og maden forfører gæsterne
"Dejlig mad, sødt personale og fantastisk beliggenhed"
"… dette skib er så absolut et kulinarisk besøg værd"
"En middag her er en inspiration og et friskt pust i hverdagen"
Tosseri bag navnet
Navnet, Vandvid, spiller bl.a. på vandet, der strækker sig vidt omkring husbåden. Men 3 kreative mennesker fik den ‘van(d)vittige’ ide at bygge en forlist betonpram om til en husbåd og have restauration i vuggende omgivelser ved Sluseholmen i Sydhavnen.
Et vellykket projekt med en storslået placering, uformel og dejlig varm atmosfære og et raffineret, nordisk menukort med både fisk, kød og vegetarretter på menuen.